Metsä-Multia Oy:n historia

Metsä-Multia Oy:n yrittäjien isä Reijo Laaja aloitti metsäurakoinnin 1967 heti armeijavuotensa jälkeen. Metsä-Multia Oy syntyi 1977, kun Reijo Laaja yhdisti toimintansa toisen multialaisen, vuonna 1964 yrittäjän uransa aloittaneen Reijo Vuorisen kanssa.

Ensimmäinen Ponsse-ajokone hankittiin yritykseen vuonna 1987. Tällöin sai myös alkunsa jo vuosikymmeniä jatkunut yhteistyö Ponssen kanssa.

1988 Reijo Vuorinen siirtyi oloneuvokseksi ja Metsä-Multia Oy kokonaan Reijo ja hänen vaimonsa Eija Laajan johdettavaksi. Vuonna 2002 yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos, jolloin koko osakekanta siirtyi Reijon ja Eijan poikien Kai ja Aki Laajan omistukseen.

Metsä-Multia Oy:n päätoimialueena on keskinen Suomi. Asiakkaina ovat MetsäGroup, Versowood Oy, Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi, Upm Metsä ja Forest Vital Oy.

Mistä meidät tunnetaan?

Yrityksemme vuosikymmenten mittainen historia ja pitkät asiakassuhteet näkyvät toimintatavassamme.
Vuosikymmenten aikana kertynyttä kokemusta vahvistetaan jatkuvasti entisestään.   

Luotettava ja rehellinen

Toteutamme sovitut toimenpiteet ja pidämme sovitut aikataulut takuuvarmasti.

 

Laadukas työnjälki

Me teemme työmme huolella. Mittaamme jatkuvasti työmme laatua ja kuuntelemme asiakkaidemme ja metsänomistajien kehitysehdotuksia. Itsenäinen ja vastuullinen tehtävämme on huolehtia metsänomistajan metsäomaisuudesta mahdollisimman hyvin.

 

Mukautuva, uuden sukupolven toimintakulttuuri

Metsäalan monet haasteet ja muuttujat ovat meille tuttuja. Joustava ja jalostettu toimintatapamme mahdollistaa ongelmien suodatuksen ja tarjoaa ongelmiin itsenäiset ratkaisut.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Yrityksemme henkilöstön korkea ammatillinen taso näkyy palveluissamme. Jokainen henkilö edustaa yritystämme ja vastaa henkilökohtaisesti, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun.

 

Asiakkaille lisäarvoa tuottava palvelu

Haluamme tuottaa yhteistyökumppaneillemme lisäarvoa meidän kanssa toimimisesta, tämän vuoksi pyrimme yhteistyösopimuksissa pitkäaikaisiin asiakkuuksiin.

 

Ekologinen toimintatapa

Toimintamme on ympäristöystävällistä. Kaikessa toiminnassamme otamme huomioon ympäristön ja luonnon monimuotoisuuden.

Yhteystiedot

Metsä-Multia Oy
Keskustie 60
42600 Multia
SUOMI FINLAND

+35840 58 99 856 AKI
+358400 342 629 KAI
aki.laaja(at)metsa-multia.fi
kai.laaja(at)metsa-multia.fi